Tiskalnik nalepk za industrijsko uporabo

Tiskalnik nalepk Epson, sicer široko zastopan v industrijskih panogah, je tehnološko dovršena naprava, ki omogoča hiter in učinkovit tisk kakovostnih nalepk. Izdelajte vrhunske nalepke po meri, glede na potrebe in zahteve panoge, s katero se ukvarjate. Industrijski tiskalnik nalepk je vaš zanesljivi partner pri etiketiranju izdelkov za prodajo, ki tiska na zahtevo. Ravno zaradi te lastnosti pa predstavljajo pomemben doprinos pri zmanjševanju stroškov, ki so povezani s prevelikimi zalogami in posledično preveliko količino odpadnega materiala.

tiskalnik nalepk

Z nadzorom industrijskega postopka do uspeha 

Tiskalnik nalepk Epson omogoča nadzor nad nad samim postopkom, sami pa upravljate tudi s količino ter časom tiskanja. Ravno nadzor nad postopki je tisto, kar podjetjem prinaša uspeh. Nadzor namreč nudi najvišjo stopnjo učinkovitost in zmanjšanje stroškov tiska na minimum. S tiskalnikom nalepk lahko tako dosežete optimizacijo industrijskega procesa, saj vam omogoča kontrolo nad samim prometom izdelkov, ki jih z nalepkami označujete.

Ponudnik tiskalnikov za nalepke Epson vam nudi širok izbor modelov Colorworks, primernih za različne industrijske panoge. Izbirate lahjo med tiskalniki, ki omogočajo:

  • tiskanje na neskončni papir
  • tiskanje nalepk velikega formata
  • tiskanje nalepk različnih širin
  • tiskanje z možnostjo izbire mat črnila in upravljanja na daljavo
  • industrijski tiskalniki z odstranjevalniki in samodejnimi rezalniki

Nalepke, natisnjene z industrijskimi tiskalniki, so odporne na vodo, bledenje in razmazovanje, saj se hitro sušijo. Industrijski tiskalniki vam omogočajo raznovrstni tist nalepk – vse od logotipov in barvnih fotografij pa do vstopnic in črtnih kod. Omenjeni tiskalniki izdelujejo nalepke visokih ločljivosti, ki so zato, kljub majhnosti, lahko berljive. Definitivno ena največjih prednosti Epson industrijskih tiskalnikov pa predstavlja tehnologija Micro Piezo. Omenjena tehnologija omogoča uporabo teh tiskalnikov tudi v panožnih industrijah – maloprodaja, priprava hrane, zdravstvo in nalepke po GSH standardih.

Epsonovi tiskalniki in njihova programska oprema so zasnovani tako, da so enostavni in prijazni za uporabo. Zato tudi ni presenetljivo, da so v industriji široko zastopani. Če stremite k uspešnemu in optimiziranemu industrijskemu procesu, potem je odločitev za Epsonov tiskalnik več kot očitna.