Kupujmo slovenski med

Ste pomislili, da lahko naredite nakup medu za božična darila. Zakaj pa ne? Tudi to je lahko eno lepo darilo in še zelo zdrav je. Med ni samo nek dodatek jedem ali, da bi si namazali kruh za zajtrk.  Lahko ga uporabimo na 100 in en način, lahko ga uživamo samo tako ali ga dodamo raznim jedem ali sladicam. Otroke že v šolah uvajajo in ga dobijo za zajtrk, saj je za uživanje zelo zdrav, posebej pa v teh mrzlih mesecih. Najboljši pa je naš slovenski od naših čebelarjev.

Vsi vemo, da med proizvajajo čebele. Saj je to čebelji pridelek, ki pa še ga morajo pridne roke dodelat, da ga mi dobimo v našo kuhinjo. Zato so usposobljeni čebelarji, ki poskrbijo, da je slovenski med tako cenjen in zdrav. Na policah ga najdemo povsod, ampak ste kdaj pogledali od kje prihaja in kaj je vse v njem. Danes se nahaja v vsaki kuhinji, res pa, da ne uporabljajo vsi slovenskega proizvoda in ga kupujejo tistega v trgovinah, ki je mogoče najcenejši. Koliko ga kdo uživa na dan in kdaj je spet odvisno od posameznika. Nekateri ga imajo zelo radi, drugi malo manj.

med

V Sloveniji imamo ogromno čebelarjev tako, da ni težko poiskati čebelarja in pri njem kupiti zdrav med. kupujmo slovensko in podpirajmo naše pridne delavne čebelarje, ki se res čez celo leto trudijo, da je njihov proizvod kvaliteten. Obstajajo različni okusi, nekako je pa najbolj znan cvetlični. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj, si lahko ogromno preberete zakaj kupovati naše izdelke, kako pridelajo in kako ga uživati. Lahko ga tudi prek spleta naročite med različnimi okusi. Čeprav se vam vidi, da je sladek, kar pa vemo da ni dobro za naše zobe, je med vseeno zdrav. Ne se bat, da boste preveč sladkorja v sebe dobili, da se boste zredili ali kaj podobnega.