Robotske kosilnice so tihe, a zelo učinkovite

Imate okoli hiše velike zelene površine, ki jih morate ves čas kositi? To zagotovo vzame kar nekaj časa, predvsem pa je lahko zelo utrujajoče. Nakup robotske kosilnice vam bo prihranil vse to delo, vi pa boste lahko vaš prosti čas namenili pomembnejšim stvarem kot je košnja trave.

Slovenci smo znani po tem, da imamo radi okoli hiše vse urejeno in pospravljeno. V pomladnih in poletnih mesecih nam/vam lahko veliko preglavic povzroča trava, ki bujno raste in jo je treba zato skoraj vsak teden kositi. Nekaterim moškim je to hobi in prav z veseljem skrbijo za travnate površine, vrtove, žive meje in podobno. Tudi marsikatera ženska rada, ali pa preprosto mora, poprijeti za kosilnico, če želi, da bo trava lepo negovana. Vendar pa je lahko košnja trave zelo zahtevna in obremenjujoča, sploh če imate večje travnate površine. Takrat vam košnja vzame kar precej časa, posledično pa porabite tudi več bencina za delovanje kosilnice. Zakaj torej košnje ne bi prepustili nekomu, ki bo to delal namesto vas, noč in dan, v dežju ali v neznosni vročini, povsem tiho in neopazno? Nikoli več ne boste rabili skrbeti, da pred družinskim piknikom pokosite travo – robotske kosilnice lahko to naredijo namesto vas in vaš vrt bo vedno pripravljen za hitra in nenačrtovana druženja.

robotske kosilnice

Robotske kosilnice so zelo zanesljive in premagujejo tudi zahtevnejše površine. Brez večjih težav gredo čez ozke prehode in različne naklone in to v vseh vremenskih pogojih. Svoje delo opravljajo tiho, hitro in učinkovito. Verjemite, da sploh ne boste vedeli, da vaša robotska kosilnica deluje, ob pogledu na lepo pokošeno trato pa boste več kot zadovoljni.

Kosilnica po košnji pušča majhne koščke trave, ki so povsem neopazni in zato trave ne rabite pobirati. Ti koščki namreč poskrbijo za naravno gnojenje vaše trate. Kosilnica je vodena z mejnimi kabli na vašem vrtu, sami pa lahko nastavite željeno velikost trave. Priskrbite si svojo robotsko kosilnico in dvignite vaš vrt na višjo raven.