Najboljši odvetnik – Ljubljana in Maribor

Vsakemu od nas se lahko zgodi, da se znajde v situaciji ko potrebuje pravno pomoč ali zastopanje. Takrat naj vas zastopa najboljši odvetnik. Ljubljana in Maribor se lahko pohvalita z odvetniško pisarno Prus Pipuš, ki predano opravlja svoj poklic že neverjetnih 150 let. Tako sodijo v skupino najstarejših odvetniških pisarn v Sloveniji, ki jih pri delu vodi  želja po pomoči strankam in zmagovalna miselna naravnanost. Uspešno tradicijo odvetništva si podajajo iz roda v rod, zato bodite prepričani, da vas bo v vaši zadevi zagotovo zastopal najboljši odvetnik. Ljubljana ima odvetniško pisarno skorajda na vsakem koraku in tako niti ne vemo, katera je zares kvalitetna. Da bi se izognili dilemi okoli izbire odvetnika, se obrnite na odvetniško pisarno Prus Pipuš, ki z ekipo mednarodno priznanih odvetnikov pokriva prav vsa pravna področja.

odvetnik Ljubljana

Viribus unitis

Vsakega dobrega odvetnika bi moralo voditi načelo, da ne obstaja pravni problem, ki ga skupaj ne bi rešili. Le odvetnik, ki je pri svojem delu naravnan tako, da za svojo stranko išče najboljšo možno rešitev ter se zavzema za njeno dobrobit in korist lahko pred sodiščem žanje uspehe. Zato izberite pravnega zastopnika, ki ni le šolan in široko razgledan, ampak tudi popolnoma predan svojemu poklicu.

V pravnipisarni Prus Pipuš so ljudje na prvem mestu – v ta namen nudijo brezplačno pravno pomoč tudi socialno najšibkejšim, ki si odvetnika sicer ne bi mogli privoščiti. Pred zakonom smo namreč vsi enaki in vsak ima pravico, da ga zastopa dober odvetnik. Ljubljana in Maribor sta lokaciji, kjer se nahajata dve pravni pisarni Prus Pipuš, njihove odvetnike pa najemajo ljudje iz cele Slovenije. Razsežnost njihovega pravnega delovanja sega tudi v številne evropske države. K temu prispeva njihovo dobro poznavanje jezikov in področja evropskega prava.

Ne glede na težo vašega problema izberite najboljšega odvetnika, s katerim boste samozavestno stopili pred sodišče. Z bogatim odvetniškim znanjem in argumentiranim pristopom boste lahko dosegli svojo pravico in s sodišča odšli kot zmagovalec.