Najem tiskalnika

Pri podjetju Fiteh lahko izbirate med veliko ponudbo računalnikov in tudi  dodatno programsko opremo. Na voljo imajo tudi tiskalnike in multifunkcijske naprave, ki omogočajo profesionalno barvno in črno-belo tiskanje, kopiranje, skeniranje ter seveda tudi pošiljanje faksov. Pri njih je možen je tudi najem tiskalnika.

So partnerji podjetja Canon kateri ponuja zelo kvalitetne tiskalnike tako, da vam ni več treba skrbeti glede tiskanja. Tudi fotokopirni stroj se je razvil in ni več le ”fotokopirc”, temveč je ena od multifunkcijskih naprav, ki omogoča arhiviranje, tiskanje, kopiranje in skeniranje. Fotokopirni stroj nam omogoča tudi tako imenovano delo v oblaku, ker ima povezavo do spleta, tako gre dejansko za server v malem. V podjetju Fiteh pa poleg nakupa opreme in naprav ni edino kar ponujajo, saj se lahko vedno odločite tudi za lizing ali najem naprav. Najem tiskalnika vam delno financirajo oni sami, izbirate pa lahko med variabilnim ali fiksnim načinom ali pa se lahko odločite tudi za kombinacijo obojega. Kadar se pa izteče najem tiskalnika pa lahko le tega pri zadnji položnici tudi odkupite.

najem tiskalnika

Pokličite na njihovo telefonsko številko ali pošljite e-pošto na njihov mail, ki ga najdete na njihovi spletni strani in vam bodo posredovali  ponudbo. Najem tiskalnika je vsekakor zelo dobra odločitev v kolikor trenutno nimate denarja za nov vrhunski tiskalnik, saj je najem tiskalnika pri njih zelo ugoden.

Tako kot tiskalni je treba tudi vsako napravo ustrezno vpeti v naše delovno okolje. Seveda moramo zraven tudi nenehno skrbeti za njeno optimalno delovanje. Naše naprave so lahko zelo občutljive, tudi ko mislimo da je za nas običajen delovni dan, nam gre lahko pri tehniki vse narobe. Zato vam ponujajo v podjetju Fiteh ponujajo servis naprav in tudi najem tiskalnika ni izjema. Tako dajo servisu velik pomen, saj se zavedajo, da je poprodajna podpora stranki zelo pomembna. Zaposlene imajo vrhunsko usposobljene kadre, ki se nenehno izobražujejo in iščejo nove rešitve ter osvajajo nove tehnologije.