Priljubljeni avtomatski menjalniki

Del udobnosti, ki ga lahko ima avtomobil so tudi avtomatski menjalniki, več o menjalnikih, tako delovanju kot servisiranju, saj informacij nikoli ni dovolj si lahko preberete na naslednji spletni strani več na avtomatskimenjalniki-tit.si. Danes so tovrstni menjalniki vedno bolj priljubljeni, saj so zelo enostavni za uporabo, morda imamo na začetku nekaj težav z navajanjem na takšen način vožnje, ko pa avtomatski menjalniki enkrat osvojimo, ga nebi več zamenjali za navadnega. Katera izbira je boljša oziroma vam bolj pisana na kožo pa lahko preverite v vsakem avto salonu, ki vam omogoča tako testno vožnjo avtomobila, ki ima avtomatski menjalniki kot tudi test avtomobila z navadnim menjalnikom.

Tako kot vaš avto pa tudi avtomatski menjalnik, potrebuje določen servis glede na pogostost uporabe. V avtomobilski delavnici, strokovnjaki poskrbijo za popravilo menjalnikov vseh vrst avtomobilov. Svoje delo opravljajo vestno in natančno, za menjavo pa uporabljajo kvalitetne rezervne dele, obenem pa se izredno potrudijo, da so vaši avtomatski menjalniki dokaj hitro servisirani, kar je seveda odvisno od vsakega posameznega primera.

 avtomatski menjalniki

Bodite pozorni na delovanje vašega menjalkina, tako navadnega kot tudi avtomatskega, kadar opazite, da vaš avto težje speljuje ali prestavlja, lahko dobite tudi občutek zamaknjenih prestav ali pa v kolikor prestave padajo in začne vaš avtomobil nihati z obrati, je čas, da obiščete ustreznega serviserja, da vam nastalo napako odstrani. Določeni avtomatski menjalniki potrebujejo tudi menjavo olja v menjalniku, ki je odvisna od števila prevoženih kilometrov.

Največkrat vam je na servisu avtomatskih menjalnikov omogočen hiter pregled oziroma menjava olja po metodi TIT ECKART, kar pomeni kompletna menjava olja v celotnem sistemu hladilnika in pretvornika navora. Poleg omenjenega pregleda vam omogočajo tudi popravilo ročnih menjalnikov ter obnovitev samega menjalnika. Servis ima na zalogi veliko različnih kvalitetnih avtomatskih menjalnikov za čas menjave ali popravila menjalnika pa vam omogočijo uporabo nadomestnega vozila.