Korita za prtljažnik vašega avta

Če želite imeti čist prtljažnik ali pa prevažate veliko stvari, kot so na primer kakšne barve, umazane zadeve, pse… potem so korit za prtljažnik prava zadeva za vas. Korita za prtljažnik, se prilagajajo vsem vrstam avtov, in omogočajo enostavno čiščenje in varovanje vašega prtljažnika, saj ga je možno dati ven in ga oprati posebej. Zelo dobro ponudbo korita imamo na voljo v podjetju Gledring, ki svoja korita skrbno načrtuje in ga oblikujejo največji strokovnjaki na področju oblikovanja avtomobilske industrije, da je lahko vsak izdelek popolnoma uporaben, kvaliteten, njegov izgled pa prav tako brezhiben.

korit za prtljažnik

Korita za prtljažnik imajo dva čepa na katere dva se namesti prtljažni sistem Doggymat za zaščito zadnjega odbijača, ko prevažate daljše blago in ne želite poškodovati zadnjih odbijačev ali pa sedežev v vozilu. Imajo tudi pravokotne robove velike dva centimetra, ki se prilagajajo stenam prtljažnika, da ne more umazanija na zaščiteno mesto, saj potem ne bi korita prtljažnika ščitila, tako kot bi mogla. Zadrži lahko 10 litrov tekočine in je idealen za vse tiste, ki redno uporabljajo svoj prtljažnik in ga ne želijo uničiti ali pa umazati, saj vemo, da nekatere umazanije ne gredo nikoli več stran pa če tudi jih gremo takoj čistiti.

Če vas zanima še kaj več glede korita za prtljažnik potem si lahko ogledate in preberete več na spletni strani Gledring, ali pa jih kontaktirate na njihov email naslov oziroma pokličete na telefonsko številko, ki je navedena v kontaktnem obrazcu na dnu strani. Njihovo osebje vam bo lahko tudi pred samo izdelavo izmerilo mere vašega avtomobila, da se bo korito za prtljažnik lahko točno prilagajalo v prostor, da tovor ne bo drsel po prtljažniku, da se ne bodo zadrževale tekočine in vsa umazanija, ter bo tako ščitil vaš originalni prtljažnik in ohranil njegovo barvo. Pri podjetju Gledering res nimate kaj izgubiti in so vam vedno na voljo.