Kahlice za vaše malčke

Mislim, da je najtežje otroka naučiti opravljati potrebo na kahlico. Kdaj otroka privajat na kahlico je težko povedati. Danes lahko kupimo sodobno oblikovane kahlice. Kahlice obstajajo že od nekoč lahko rečemo, samo so danes res drugačne so bolj moderne. Zato to nekateri otroci sprejmejo kot kakšno igračko in jih težko naučimo kaj morajo narediti. Na spletni strani lahko vidite kako so danes kahlice moderne, zato kar eno izberite za svojega malčka. Hitro pride čas, ko moramo malčka učiti kam se lula, ampak, da otrok to dojame kar lep čas traja.

Vsak straš bo se moral s kahlico spopasti. Ne moremo otroka iz pleničke navajat na školjko. Tudi ta varianta je težja in mogoče se bi otrok ustrašil takoj školjke. Zato so tukaj tako prisrčne in udobne kahlice. Otroško kahlico bo otrok sprejel, saj mu bo všeč, ampak vprašanje na kakšen način. Takoj ga boste težko navadili, da se bo sedel in naredil potrebo. Mogoče ga za začetek privajate vsaj, da se sede s hlačami, da ugotovi, da ni to nič strašnega. Težko je tudi povedati kdaj s kahlico pričeti, kdaj je pravi čas. Seveda otrok mora samostojno sedeti, prej sploh nima smisla, da se razumemo. Vsak starš bo sam ugotovil, danes je čas da začnemo s kahlico.

kahlice

Če otroka že navajate na kahlico in čeprav je še ne obvlada je to sedaj vaša nujna dodatna oprema. Če se odpravljate na dopust mora kahlice sigurno z vami. Drugače ne boste nič naredili. Kahlice postanejo obvezna oprema vašega otroka. Ko jo bo otrok vzljubil in jo začel redno uporabljati boste vi in otrok veseli in zadovoljni. Seveda ena ne bo dovolj, najboljše, da jih kar nekaj nabavite. Poskusite tudi na stranišče katero postaviti, da bo vedel kje je pravo mesto za potrebo. Tako bo tudi ugotovil, ko bo dovolj star, da mora iti na školjko.