Zakaj se sploh odločiti za voskanje avta?

Ste ugotovili, da vaš avto postopoma izgublja svoj sijoči lesk? Brez skrbi to je povsem običajno, saj dež in prah povzročata počasno bledenje vozila. To pa lahko privede do manjših abrazij na zunanjem plašču avtomobila. Zato se je vsake toliko časa dobro odločiti za voskanje avta v Rovando centru v Slovenj Gradcu, kjer bodo poskrbeli, da bodo vse praske na vašem avtu zakrite, hkrati pa bodo s pomočjo hidrofobnega ovoja vaš avto tudi zaščitili. Voskanje avta pa ni priporočljivo zgolj zaradi estetskega vidika, da bo avto spet videti bolj sijoč, ampak predvsem zaradi zaščite.

voskanje avta

Za voskanje avta se odločite vsaj enkrat letno.

Kot že omenjeno voskanje avta se izvaja po točno določenem postopku, ki vozilu vrača sijaj, hkrati pa nudi zaščito pred vplivi zunanjega okolja. Izvaja se z nanosom posebnega zelo kakovostnega voska in s pomočjo mikrovlaken. Mojstri v Slovenj Gradcu nanos voska opravijo hitro, profesionalno in kakovostno. Vosek, ki ga uporabljajo ne prepušča tekočin, notranje plasti vozila ostanejo zelo dobro zaščitene, dežne kaplje ob naslednjem dežju pa bodo s površine avta hitreje zdrsnile.

Odločite se za voskanje avta vsaj enkrat letno in mu podaljšajte življenjsko dobo
Voskanje avtomobila je zelo delikatno opravilo, saj se vosek nanaša neposredno na lakirano površino avta, pri čemer se ob nepazljivosti lahko poškoduje lak ali pa se spraska vozilo. Prav zato je tovrstno opravilo dobro prepustiti mojstrom, ki to delo obvladajo in so profesionalci. Voskanje avta je priporočljivo izvesti vsaj enkrat letno, da ga zaščitite in mu podaljšate življenjsko dobo. Hiter nanos zelo kakovostnega voska in odstranitev odvečnega materiala omogočata, da je vodoprepustna plast voska na vozilu nanesena v ravno pravi količini. Zaradi svojih blagodejnih lastnosti in viskoznosti odstranjuje mikro abrazije in holograme. Po profesionalnem voskanju je lesk na vozilu viden več mesecev, vaš jekleni konjiček pa bo dodatno zaščiten tudi pred UV-žarki in drugimi vremenskimi vplivi.