Prva menstruacija znaki

Ta članek pa bo namenjen ženskam oziroma bolj dekletom, deklicam, ki še nimajo oziroma so v času, ko bodo dobile prvo menstruacijo. Vsako mlado dekle se sigurno vpraša kdaj bo dobila prvo menstruacijo. Tudi me smo se mogoče kdaj to vprašale, mogoče nekoč nismo upale toliko spraševati svoje mame, kot to se to počne sedaj. Mislim, da danes znamo starši bolj nekako se o tem pogovarjati. So pa tudi deklice bolj radovedne in znajo kar same vprašati. Tudi prva menstruacija znaki so pogosto vprašanje. Ampak o tem bomo povedali več v nadaljevanju. Zato kar berite dalje, če vas to zanima.

Menstruacijo bo sigurno dobilo vsako dekle. Takrat se bo vaše telo začelo spreminjati prav tako tudi vaše počutje. Pravijo, da takrat postaneš ženska, ko dobiš prvo menstruacijo. Prva menstruacija znaki so lahko zelo različni. Od vsakega dekleta se ti znaki zelo razlikujejo, saj smo vsi drugačni oziroma različni. Nikoli ne smete gledat kdaj je dobila menstruacijo vaša sošolka ali kakšna prijateljica. Dobile jo boste v času svoje pubertete to je nekje med 8 in vse tam do 14 leta. Ampak nikoli ne gledajte na leta, so tudi dekleta, ki so jo dobile pozneje. Dobile jo boste sigurno vse.

prva menstruacija znaki

Prva menstruacija znaki, kot sem omenila so zelo različni. Vaše telo se bo spremenilo, postale boste poraščene, prav tako vam začnejo tudi dojke rasti. Prav tako začnete rasti v višino, večinoma deklet dobi akne, prav tako se začne nihanje v sami razpoloženosti. Prva menstruacija znaki so zelo prepoznavni ampak, kot pravim različni. Pravijo, da je nekaj tudi v genetiki, zato lahko vprašate mamo kdaj jo je dobila. Ni pa pri vseh enako, ker to lahko rečem tudi pri moji hčerki. Jaz sem jo dobila pri 12 letih, hčerka pa komaj pri 15 letih. Ne se sekirat kdaj bo prišla prva menstruacija, dobile jo boste vse ene prej druge malo bolj pozno.