Prsna črpalka vam je na voljo za nakup ali pa izposojo

Prsna črpalka bo vsekakor prišla prav kot pomoč pri dojenju. Najdete jo tukaj https://www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/prsna-crpalka, kjer si lahko o tem tudi več preberete. Spletna trgovina Baby Nega, ki vam ponuja tudi prsne črpalke pa je poleg tega založena z vsem kar potrebujete za nego vašega malčka. Na voljo vam je vsa oprema, ki jo vi in vaš dojenček potrebujete. Ker pa je predvsem na začetku lahko nakup vse potrebne opreme velik zalogaj ali pa se vam za kratkoročno uporabno ne zdi smiselno kupovati pa lahko pri spletni trgovini Baby nega izberete tudi možnost izposoje določene opreme. Tako vam je na voljo tudi prsna črpalka.

 prsna črpalka

Črpalka, ki jo ponuja Baby nega je produkt podjetja Ardo Medical GmbH iz Švice. Prisotno je v več kot 50 državah po svetu. Slovijo po kakovosti, kar je tudi njihov vodilni cilj. Poleg tega so tudi prijazne za uporabo, nudijo udobje, varnost in zanesljivost delovanja. Strmijo k nadstandardni kvalitetni proizvodnji, trajnosti uporabe in inovativnem dizajnu kar pa jim zagotovo uspeva. Električna prsna črpalka je odličen dodatni pripomoček za vzpostavljanje dojenja, ko sta mamica in dojenček ločena zaradi različnih zdravstvenih problemov, v primerih ko mora mamica jemati kakšna zdravila pa tudi pri hiperprodukciji materinega mleka. Prsna črpalka je tudi odličen pripomoček pri pospeševanju dojenja tudi pri mamicah dvojčkov, saj je možno izčrpati materino mleko hitreje ter z manj problemi.

Med ponudbo trgovinice Baby nega so vam na voljo tudi avto sedeži, otroški vozički, različne varnostne ograje in vratca, posteljice in zibke ter oprema za otroške sobice, igrače in pa vsi pripomočki za nego vašega otroka. Poleg tega pa je poskrbljeno tudi za mamice in za različno dodatno opremo. Ob nakupu ali izposoji je prsna črpalka dostavljena na vaš dom že v 1 do 3 dneh po naročilu. Črpalko lahko preprosto najamete tako, da izdelek izberete iz seznama in ga naročite kar po telefonu.