Oštarija Herbelier – pravi odklop od vsakodnevnega vrveža

Želite totalni odklop od vsakdanjega mestnega vrveža in dnevnih obveznosti, ki jim kar ni konca. Potem je Oštarija Herbelier naslednja lokacijo, ki si jo morate zapomniti in označiti na zemljevidu. Obvezno si predhodno oglejte tudi vso ponudbo, ki jo ponujajo na spletni strani www.ostarija-herbelier.si in si hitro rezervirajte svojo najljubšo sobo. Oštarija Herbelier vam v svoji ponudbi ponuja vse, kar potrebujete in iščete za naslednji oddih. Dobrodošli so prav vsi, od nemirnih popotnikov, vedno zaposlenih poslovnež, radoživih otrok, velikih in malih družin, pa vse do radovednih hišnih ljubljenčkov, se pravi čisto vsi.

Oštarija Herbelier nudi dvanajst apartmajev in sob, kjer si lahko privoščiš svoj krepilni spanec. Čisto vsaka soba je tematsko opremljena z različnimi domorodnimi zelišči, ki že tako slovijo po tem, da posameznika ali sprostijo ali pa poživijo in napolnijo z novim elanom. Izbirate lahko med sobami z različnimi pogledi, prav vse pa imajo v svojo ponudbo vključen tudi samopostrežni zajtrk.

In ko smo ravno pri hrani, Oštarija Herbelier ponuja pravo gurmansko razvajanje za prste obliznit. Njihova kuhinja se lahko pohvali s samimi lokalnimi in svežimi dobrotami, ki so na moderen način povezane s tradicionalnimi dolenjskimi recepti in avtohtonimi zelišči. Oštarija Herbelier tako zagotovo ne bo pustila ravnodušnega prav nobenega ljubitelja dobre hrane.

Poleg dobre jedače pa vam Oštarija Herbelier ponuja tudi ogromno atraktivnih doživetij, ki vam obljubljajo prava doživetja v objemu kočevskega pragozda. Lahko se odpravite peš po poti medvedjih šap ali pa najamete e-kolesa in se čez drn in strn podate po kočevskem gozdu neznano kam. Morda pa vam je ljubše opazovati naravo in življenje ob veslanju po reki Krki. Tudi če vas nisem dobila z ničemer naštetim, zagotavljam, da vam bodo v Oštariji Herbelier našli pravo aktivnost, saj ponujajo ogromno programov doživetij.

Zagotavljam vam, Oštarija Herbelier je vaš naslednji oddih, ki vas bo navdušil in kamor se boste radi vračali nazaj.