Optimizacija spletnih strani za rast vašega podjetja

Postopek pri katerem izboljšujemo vidljivost spletne strani na iskalnikih imenujemo optimizacija spletnih strani. Podjetje in spletna stran www.bsmart.si/optimizacija-spletnih-strani.php se ukvarja z optimizacijo in izdelavo spletnih strani ter dosega najvičje pozicije na iskalniku Google. Naročniki pri tem plačajo le dejanske in vidne rezultate, za vas pa uredijo ”onsite” in ”offsite” optimizacijo.

optimizacija spletnih strani

In sicer ”onsite” optimizacija je podlaga na kateri se gradi ”offsite”. Ta se prilagaja spletnim meta iskalnikom, saj s tem uredijo domene, naslove, vsebine, naslov, ključne besede, opise, besedilo za multimedijska gradiva, razne preusmeritve, datoteke z url naslovi, strukturo spletišča in povezavo z Google Analytics. Optimizacija spletnih strani mora paziti tudi na dobro uporabniško izkušnjo, da izgleda naravno. ”Offsite” optimizacija je bolj zahtevna, kajti iskalnik Google spremlja določene algoritme, tako, da je pri tem potrebno kakšne stvari dobro premisliti v naprej. Pomembna je strategija, izvajalec pa mora biti zelo prilagodljiv. K temu spadajo družabna omrežja (Twitter, Facebook,…), imeniki, blogi, YouTube kanali, spletni portali, podporne strani in forumi. Optimizacija spletnih strani ”offsite” je bolj zahtevna, kajti potrebno je graditi določene povezave in objavljati, nadgrajevati vsebino, da ta pride do te optimizirane spletne strani. To je potrebno postopoma izvajati, kajti vzame veliko več časa in spremljanja, kakor ”onsite”.

Optimizacija spletnih strani vam pomaga pri oglaševanju in pridobitvi novih kupcev, hkrati pa se je potrebno zelo posvetiti novim izdelkov, idejam, vodenju podjetja in sami rasti. S tem želi podjetje B smart izboljšati vaše rezultate s tem, ko vam prihranijo čas, znižajo stroške za izdelek, pridobijo prednost pred konkurenco, večajo posel in hkrati izkoristijo potencial stranke. Optimizacija spletnih strani je v tem smislu primerna za spletne trgovine, ki prodajajo oblačila, obutev, modne dodatke, izdelke za otroke, prehranska dopolnila, hrano, računalnike in tehnologije, lepotne pripomočke, zdravstvene izdelke, specializirane izdelke, vse za dom in vrt, avtomobilizem ter še mnoge ostale produkte. Njihovi rezultati potrjujejo naročnikovo izbiro.