Nikoli, nikoli ne odnehaj!

Želite spremeniti svet? Imate ambicije in možnost, da nekaj naredite pa veste, da obupate skoraj takoj, ko gre kaj narobe? Ste pripravljeni vztrajati do konca, dokler vam ne uspe?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili da razen na zadnjega, vam predstavljam človeka, ki je napisal knjigo, ki vam no pomagala. Hriberski David v svoji knjigi pomaga tisočim, ki ne vedo kako nadaljevati v podjetništvu. Njegova knjiga se imenuje “Nikoli, nikoli ne odnehaj!” in nudi samopomoč.

hriberski-david

Pa veste kako razvijete vztrajnost? Imeti morate jasno postavljen cilj in gorečo željo. Imeti morate pripravljen ustrezni načrt in zaščititi misli pred negativnimi vplivi. Nazadnje pa morate imeti prijateljsko zvezo z enim ali pa več ljudmi, ki vas bodo spodbujali.

Hriberski David pove, da je od malega bil obkrožen z negativnimi ljudmi in zatiralnimi predlogi. Pove, da jim je verjel in to zato, ker še ni bilo rezultatov, ki jih je želel.

“Ljudje vas bodo vedno želeli ‘potegniti’ s sabo,” pove Hriberski David. Ker, ko sami nečesa ne zmorejo, bodo poskusili prepričati tudi druge ljudi, da ne zmorejo nečesa. A ne pustite, da bi mnenja ostalih postala vaša realnost.

V svetu šteje samo to, kaj vi mislite o sebi in nihče drug. Če boste mislili o sebi slabo bodo tudi rezultati manj kot zadovoljivi, če pa boste razmišljali pozitivno in zaupali vase, bodo pa rezultati tudi bolj sprejemljivi. “S tem razlogom morate vedno delati na sebi,” svetuje Hriberski David. Ne kažite prstov na druge in ne se igrati žrtev. Če delate na sebi, se vsak dan spodbujate in poboljšate ali pa samo pozitivno razmišljate, boste v dneh, ki še pridejo bolj zadovoljni s svojim poslom in rezultatom.

Tako, da če ste podjetnik ali pa si želite postati podjetnik/podjetnica, obiščite zgornjo stran za dobre rezultate.