Leseni metuljčki naj bo vaš najljubši okras za posebne priložnosti

Leseni metuljčki so popularni, ker so tako inovativni in posebni, da se  vsak obregne obnje. Zgledajo super, ker so narejeni iz toplega i naravnega materiala. Les je material, ki je popularen za posebne priložnosti. Nošenje takega metuljčka pa bo povedalo dosti o vas, predvsem o vaši ekološki naravnanosti k naravnosti, kar imajo ljudje radi in jim je vedno bolj blizu. Vendar so inovativni leseni metuljčki vse bolj popularni, ker je tudi lesen nakit nekaj, kar ljudje vedno bolj radi nosijo, ker je naravno in zdravo. Če hočete izstopiti iz množice, je to to.

leseni metuljčki

Zakaj ne bi bili leseni metuljčki vaš najljubši okras v službi lai na večerji, prireditvi in za posebne priložnosti, tako v domačem krogu, med prijatelji in na poslu. Tak okras je za vas lahko tudi posebna priložnost, ker boste s tem pritegnili pozornost okolice. Ni pa nujno, da je samo za  vas. Morda pa imate koga od domačih lai bližnjih, za katerega veste, da bi mu tak okras prišel zelo prav in bi ga bil zelo vesel. No pa imate inovativno ter posebno darilo, ki je cenovno zelo ugodno.

Kakovostni leseni metuljčki so tudi unikatni. To pomeni, da je vsak drugačen in dva ne moreta biti enaka. Enostavno za to, ker je vsak kos lesa drugačen in ima drugače postavljene letnice ter barve in prelive. To je enako kot prstni odtis. Naravni leseni metuljčki ne potrebujejo nobenega barvanja le posebno obdelavo, da zgledajo zelo lepo in kakšno gravuro, da so res unikatni.

Ko jih boste preizkusili, se boste vanje zaljubili in za vedno bodo vaš okras, kravata pa bo pozabljena ali drugi klasični metuljčki, ki so vsi enaki. Naročite jih še danes, da jih dobite pravočasno, preden poidejo zaloge, ker se naredijo ročno ter unikatno, zato niso vedno na zalogi. Delajo jih sproti, tudi po posebnih naročilih za posamezne želje.