Kvalitetne tende

Imate tudi vi težavo poleti, ko pripeka vroče sonce in se nimate kam skriti v varen objem sence? Ravno v ta namen so naredili tende, ki služijo kot odličen zunanji nadstrešek nad balkonom, teraso, lokalom ali poslovnim prostorom. Varujejo vas pred močno poletno svetlobo in vročino. Tende so zelo lahko nastavljive, saj jih lahko krmilimo ročno ali pa s pomočjo elektromotorja. Namestimo jih lahko na strop ali na steno. Tende zavzamejo malo prostora ko jih zapremo, s tem pa jih zavarujemo pred vremenskimi vplivi.

tende

Konstrukcija je narejena iz dovolj močnega materiala, kljub temu da so tende zložljive, prav tako nas ne rabi skrbeti za platna, da bi zbledela ali se kako drugače uničila, saj so izdelana iz zelo kvalitetnih materialov, kajti vsak od nas si želi, da bi zdržale mnogo let, saj nam lahko predstavlja velik strošek če želimo prekriti večjo površino.

Na voljo so v mnogih barvnih kombinacijah. Če tende uporabljamo v skladu z navodili, načeloma nebi smelo biti težav z obrabo. Najpogosteje jih uporabimo v počitniških hiškah ter v kampih, ko jih imajo ljudje pritrjene na različna počitniška vozila. So torej odlične za poletni popoldanski počitek, ker nam ustvarijo senco, se lahko ohladimo ter naberemo novih moči.

Skoraj vse imajo vgrajen mehanizem za hitro in enostavno pospravljanje. Obstajajo tudi fiksne, take ki se ne morejo pospraviti, vendar je le teh mnogo manj, saj se prej uničijo zaradi vremenskih vplivov. Ljudje imamo različne želje in potrebe, zato nas naj ne skrbi, da bi tenda kje kjer bi si jo želeli postaviti izgledala čudno ali celo neumno. Svoje prostore si uredimo tako kot si sami želimo. Cene? Odvisno od velikosti ter kvalitete, vendar pa se za vsak žep nekaj najde. V to sem prepričan. V roletarstvu Senca vam z veseljem svetujejo ter pomagajo priti do najugodnejše rešitve za vaš prostor.