Strokovnjaki za izdelavo nalepk po meri

Artis Linija tiskarna, ki se je specializirala za tisk samolepilnih etiket za različne namene. Kontaktirajte jih in pridobite ponudbo za izdelavo nalepk. Da bi zagotovili kakovost etiket, kratke dobavne roke in konkurenčne cene, nenehno optimizirajo svoje procese izdelave etiket. S sodelovanjem z izbranimi dobavitelji grafičnih materialov skrbijo za ustrezne zaloge, ki jih nenehno posodabljajo. Podjetje se je pred desetimi leti specializiralo za tiskanje samolepilnih etiket. Postali so strokovnjaki na tem področju in opremljeni so z vrhunsko in moderno tehnologijo, tako da je izdelava nalepk mogoča po konkurenčnih cenah.

Prilagojene samolepilne etikete za vse panoge

Čeprav so specializirani, se lahko posamezne etikete med seboj izjemno razlikujejo. Za njih je zelo pomembna osebna povezava z našimi strankami, zato vsako ponudbo pripravijo po meri stranke. Poslušajo vaše želje in zahteve ter vam svetujejo najboljšo izvedbo, ki bo ustrezala vašim zahtevam in imela najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Izdelava nalepk je možna za različne panoge. Izdelava nalepk je možna za promocijo in marketing, kozmetiko in farmacijo, prehrambene izdelke ter kemično industrijo. Izdelava nalepk za promocijo in marketing je lahko zelo učinkovito orodje za širjenje prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Njihove etikete bodo pripomogle k izboljšanju vaše vizualne podobe ter bodo vaše stranke in partnerje na inovativen način informirale o vaših novostih in znižanjih.

Izdelava nalepk za kozmetiko in farmacijo ima svoje zahteve, saj mora biti nalepke odporne na maščobe in topila, obenem pa je pomembno, da se estetsko izkažejo in da izstopajo iz množice na trgu. Njihova ponudba etiket sledi temu pravilu in zagotavlja, da boste s kakovostno izvedbo in izgledom prepričali stranke. Izdelava nalepk za prehrambene izdelke je pomembna s stališča estetike, saj bo le visoko kvalitetna etiketa vzbudila interes potrošnika in podala vse informacije v zvezi z vašim izdelkom. Pri tem pa je potrebno upoštevati vse predpisane standarde. Izdelava nalepk za kemično industrijo ima svoje posebnosti, saj morajo biti nalpke izjemno obstojne. Njihove etikete so visoko obstojne, lahko prenašajo tako visoke temperature kot močne kemične vplive in so prilagojene zahtevam ADR zakonodaje.

Varnostne in zaščitne nalepke po meri

Artis Linija ponuja tudi varnostne in zaščitne nalepke, ki so vse bolj potrebne tako v industriji kot pri širši potrošnji. Uporaba varnostnih in zaščitnih nalepk je zanesljiva in ekonomična rešitev za te potrebe. Nalepke za varnostni inženiring zajemajo različne etikete, kot so evakuacijske luminantne etikete, označevanje gasilnikov in nalepke za opravljen servis, skratka vse, kar je vezano na varnost in zdravje ljudi v okolju, kjer delujete.

Izdelava nalepk

Etikete za plinsko industrijo predstavljajo pomembno področje, saj na tem področju podjetje pokriva več kot 70 % plinske industrije v Sloveniji, hkrati pa so močno prisotni tudi v tujini. Njihove etikete so bile testirane in raziskane kar se tiče obstojnosti in kvalitete, kar jih uvršča med najboljše na trgu. Izdelava nalepk po meri glede na vaše zahteve je tudi mogoča. Pri njih praktično ni omejitev pri izdelavi nalepk, saj vedno najdejo ustrezno rešitev za vas, ne glede na to ali gre za izrez po meri, posebne barve, dimenzije ali celo hologramske nalepke, ki jih uporabljajo številna podjetja.

Konkurenčne cene, brez omejitev pri oblikovanju in širok izbor materialov

Podjetje Artis Linija nudi standardne nalepke, ki so predpisane s strani državnih institucij. Vendar pa večinoma izdelujejo nalepke po meri, saj tako lahko izpolnimo vaše specifične želje in zahteve. Pri tiskanju nalepk končna cena igra veliko vlogo, zato so v zadnjih dveh letih posodobili proizvodnjo in uporabili najnovejšo tehnologijo, ki omogoča izdelavo etiket brez potrebe po izdelavi grafičnega orodja. To omogoča konkurenčne cene pri izdelavi manjših naklad, hkrati pa je oblika nalepk povsem poljubna, saj ne potrebujejo predhodno izdelave grafičnega orodja.

Pri izbiri materiala za izdelavo samolepilnih etiket imajo na zalogi več kot 30 različnih vrst samolepilnih folij. Za vsako vrsto materiala in tipa lepila obstajajo posebnosti, obstojnosti in temperaturne vzdržljivosti, ki jih upoštevajo pri predlaganju materiala za vsako stranko. Na povpraševanje vam bodo odgovorili z njihovim predlogom izbire materiala, ki bo glede na vaše zahteve dovolj obstojen in odporen, hkrati pa konkurenčen – pri izdelavi nalepk za vas se namreč zavedajo, da je cena pomembna.

Optimizacija, hitrost in kakovost

Njihova prioriteta je zagotavljanje visoke kakovosti nalepk, kratkih dobavnih rokov in konkurenčnih cen, zato nenehno optimizirajo proces izdelave etiket. Skrbimo za ustrezne zaloge grafičnih materialov s pomočjo sodelovanja z izbranimi dobavitelji. Za materiale z večjo porabo ohranjajo varnostno zalogo. Na tiskarskih linijah združujejo različna naročila, da izločijo odvečne priprave tiska in omogočajo hitrejšo dodelavo. S strateškimi kupci imajo dogovor o oskrbi z varnostno zalogo, kjer se kode nalepk, ki imajo kontinuirano porabo, naredijo na zalogo in so za kupce takoj na voljo. To je še posebej pomembno v časih, v katerih so optimizirani ozki proizvodni procesi, pri katerih so dobave točno določene za zmanjšanje zalog vhodnih materialov. Uporaba digitalnih tehnologij omogoča hitro izdelavo vzorčenja etiket, kar kupcem zelo olajša kakovostno presojo izgleda.

Izkušnje, inovacije in vrhunska kakovost

Artis Linija se je začela ukvarjati s tiskarstvom leta 1993. Na začetku so tiskali na različne materiale s klasičnim sitotiskom na vakuumski mizi, vendar so se kmalu začeli osredotočati na tisk nalepk. Podjetje intenzivno spremlja razvoj tehnologij z obiskom grafičnih sejmov. Pridobljeno znanje iz dolgoletnih izkušenj nadgrajujejo z uvajanjem novih tehnologij. V zadnjem desetletju so svoj razvoj usmerili v digitalizacijo tiska.