Igrača buldožer znamke Bruder

Igrača buldožer znamke Bruder je verna kopija pravega buldožerja. Izdelana je v merilu ena proti šestnajst, kar praktično pomeni dimenzije petsto štirideset krat dvesto petinosemdeset krat dvesto sedemdeset milimetrov.  Otroci buldožerje vidijo na gradbiščih, v pristaniščih, na kmetijskih površinah in raznih drugih površinah. Lahko na gradbiščih blizu doma, lahko pa na potovanjih. V otrocih buldožerji takoj zbudijo radovednost in pritegnejo pozornost, najverjetneje zaradi velikosti, zmogljivosti ter sposobnosti premagovanja naravnih ovir. Buldožerji so največkrat gosenična vozila, namenjena razstiranju in grobemu planiranju različnih materialov. Redkejše so izvedbe na kolesih. 

Na gradbiščih so to kameni materiali in sipke zemljine, podobno velja za delo na kmetijskih površinah, v pristaniščih in na drugih površinah pa gre lahko za zelo različne materiale, ki se skladiščijo, pripravljajo za uporabo in podobno. Buldožerji imajo na čelni strani značilen nož ali desko, na zadnji strani rahljač ali pogovorno riper. Za slednjega včasih zasledimo tudi izraz zob ali kljun. Z njim lahko buldožer po potrebi izkoplje kamenine, ki so ovira pri ravnanju.

Bruder igrače vse naštete podrobnosti in značilnosti imajo, zato otroci po njih radi posegajo. V ponudbi so Bruder buldožer CAT ter zanimiva kombinacija tovornjaka Scania s prikolico in buldožerjem CAT. Podobno kot Bruder buldožer CAT, je tudi Bruder tovornjak s prikolico izdelan z veliko pozornostjo do podrobnosti. Ima vetrobransko steklo iz nezlomljivega polikarbonata, lahko se uporablja s svetlobno-zvočnim modulom. Ogledala so zložljiva, vrata je mogoče odpreti.

Bruder nizkopodno prikolico odlikuje popolnoma funkcionalna sklopka, podporne noge za stabilnosti pri natovarjanju ali raztovarjanju buldožerja ter številne druge podrobnosti. Bruder buldožerji CAT so igrače iz profi serije proizvajalca, narejeni iz visokokakovostne plastike, kot je ABS. Otroci se lahko z njimi igrajo v zaprtih prostorih in na prostem. Vse ostale Bruder igrače in figure so z Bruder Buldožerjem kompatibilne. Bruder buldožer je primeren za otroke od četrtega leta dalje.