Pergola je naravna klima in zaščita terase

Pergola je eden najmodernejših načinov urejanja teras, saj gre za arhitekturni dodatek, element najvišje možne kakovosti, ki ohranja teraso suho ali preprosti do 80 % sonca skozi vse leto. Upravlja ga motorna rotacija lamel, s čimer lahko kontrolirate sami, koliko sonca bo prepuščala takšna streha. Pergola vam bo nudila zaščito pred soncem poleti, ko ga ni pa boste lahko odprli lopute in spustili svetlobo na teraso. Hkrati ščiti pred vsemi nalivi tako, da ne prepusti vode in je terasa ves čas suha. Enako jo lahko zaščitite tudi pozimi, da na teraso na padajo padavine, sneg, kot tudi ščiti pred točo, n ta način pa boste bistveno podaljšali življenjsko dobo terasi.

Pergola je uporabna čisto vse dni v letu in jo lahko regulirate, kako vam bo v pomoč ter zaščitite površine pod njo, tako boste lahko bistveno dlje časa na prostem, ko bi bili pod mislim nebom, ter uživate v čistem zraku ter na soncu ali celo v dežju, saj boste na suhem.

pergola

Moderni človek, ki je ozaveščen, bi rad več časa preživel z družino in prijatelji na prostem brez umetnih luči in klim ter zraka, ki ni tako naraven, kot je zunaj prostorov, brez raznih sevanj in hlapov različnih snovi v zaprtih prostorih, ki jih vdihujemo vsak dan ter brez prahu ter pršič v zraku. To nam omogoča pergola, ki je narejena i nerjavečih materialov in je 100 % odporna na korozijo.

Pergola je vodotesna, odporna na vsak dež ter nevihte, nalive, točo, na vsakršen veter in tudi sneženje. Je izjemno močna konstrukcija, ki prenese večje obremenitve in se jo izdela unikatno po merah. Naročnik lahko izbere tudi več barv, ki so na voljo ter ima še kakšne dodatne želje, ki jih z veseljem tudi uresničimo. Tak nadstrešek je proizvod slovenskega družinskega podjetja, ki je zaščiten patent in vam zagotavlja vrhunsko kakovost.