Ljubezenski horoskop za 2021

 

ljubezenski horoskop za 2021

Leto se počasi končuje, in spremembe, ki so se dogajale v letu 2020 se bodo močno čutile tudi v prihodnjem letu. Horoskop za leto 2021 napoveduje spremembe, ki bodo vplivale tudi na medsebojne odnose. Ker živimo v novi realnosti, ki je mnoge hudo prizadela, je treba posebno pozornost posvetiti ravno odnosom med bližnjimi. Kaj čaka vaše znamenje v letu 2021 na ljubezenskem področju si lahko preberete spodaj.

OVEN (21.3. – 20.4.)

Leto 2021 vam prinaša več svobode na ljubezenskem področju, če ne boste preveč zamerljivi do  preteklih dogodkov. Ker pa oven vedno hrepeni po pozornosti in vročem zapeljevanju, vam bodo te lastnosti odprle nova vrata v poslovnem svetu s strani nasprotnega spola. Paziti morate da vas vaše zapeljevanje in vroča čustva ne zapeljejo iz varnega gnezda.

BIK (21.4. – 21.5)

V tem letu boste oboževani na več načinov tako samski kot vezani. Na vašo ljubezensko in družabno življenje, bo Venera v obdobju od pozne pomladi pa do konca poletja pomagala iz vas izvabiti sposobnost dajanja ljubezni. Več ko boste ljubezni dajali, več je boste deležni sami.

DVOJČKA (22.5. – 21.6)

Z lahkoto vas je ljubiti tistim, ki z vami ne planirajo resne veze. Polni ste energije in nikoli ne odnehajte, če opazite »plen« morate priti do cilja. V tem letu se bo vaš avanturistični nemirni duh malce poigral z vami in vam prinesel več površnih vez hkrati.

RAK (22.6. – 22.7)

Ljubezen je za vas pogoj za ljubezenske igrice v postelji. Vi ste oseba ki zna ljubiti brezpogojno. Zaradi vaše iskrenosti boste lahko krajši čas ljubosumni, če vam ljubezen ne bo vrnjena. Z malce ljubosumja bo vaša ljubezen še močnejša.

LEV (23.7. – 23.8.)

Obkroženi boste s privlačnostjo in strastjo. Če nameravate spremembe na ljubezenskem področju bo to leto idealno za uresničitev vaših želja. Težko se vam bo upreti, razen če nasprotni spol namesto srca nosi kamen. Ljubezenski dogodki vam bodo prinesli nekaj najlepših izkustev in spominov.

DEVICA (24.8. – 22.9)

Nežnost vas bo vodila do srca vaše ljubljene osebe. Zvestoba v zakonu je vaš moto. Samski boste malce negotovi v spoznavanju in druženju. Za vas je pomembna kvaliteta pred kvantiteto, kar pa bo v tem turbolentnem času težko najti. Imeli boste moč, da se ne navežete preveč čustveno na partnerja, kar vam bo koristilo pri vašem zdravju.

TEHTNICA (23.9. – 23.10.)

Sebičnost in racionalnost bosta motili vašo okolico in ljubezenske odnose. Vašemu znaku vlada Venera, zato boste imeli moč, da vse kar si boste zadali na ljubezenskem področju spraviti do konca. Blesteli boste v svojem šarmu. Vaš partner bo očaran z vašim čarobnim zapeljevanjem, kar vam bo dalo moč in navdih.

ŠKORPIJON (24.10. – 22.11.)

Strast, posesivnost in ljubosumje vas vodi do vaše ljubljene osebe. Vaša neustavljiva privlačnost in izkušnje v osvajanju vam bodo omogočale skok čez plot. Zaradi pretiranega nagona se vam lahko kaj hitro spodnesejo tla pod nogami. Blesteli in pokali boste od ljubezenskih čustev in strasti.

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Srečna zvezda vam sije in vam bo prinesla obilje v stalni vezi. Strast pa vas bo lahko zanesla tudi malo izven resne veze. V vaši bližini je oseba ki vas lahko ujame v svoje lovke, in kmalu se boste znašli v ljubezenskem trikotniku. Pazite se, lovke so dolge in močne.

KOZOROG (22.12 – 20.1.)

Raziskovanje vas bo pripeljalo do posteljnih avanturic. Blesteli boste na vseh področjih, kar vam bo dvigovalo samozavest, še posebej na vaši zamrli erotičnosti. Zaživeli boste, kar bo opazila okolica, še sami se ne boste zavedli kako boste opaženi in zapeljani. Po dolgem turobnem času tudi za vas prihajajo razigrani časi.

VODNAR (21.1. – 18.2.)

Lahko se vam zgodi da se boste zaljubili v več oseb, z vaše strani pa se bo težko odločiti za eno pravo ljubezen. Vaša nestabilnost vam bo prinašala malce ranljivosti v dajanju ljubezni. Zaradi vašega svobodnega duha, se boste borili za moč svobodne ljubezni, brez ljubosumja in trpljenja.

RIBI (19.2. – 20.3.)

Leto vam prinaša veliko občutljivosti in ranljivosti. Hrepeneli boste po ljubezni in spoštovanju. Lahko se znajdete v napačnem objemu. Na plan bo prišla tudi vaša sebičnost in ljubosumje, za kar pa ne boste imeli razloga. S partnerjem si privoščite malo fetišizma kar vas bo sprostilo.