Blefaroplastika vam zopet razkrije obzorje

Blefaroplastika je strokoven izraz za korekcijo vek. Če imate težave s povešenimi vekami, ki včasih motijo pogled, vam bodo strokovnjaki pomagali s preprostim operativnim posegom. Blefaroplastika je potrebna največkrat pri starostnikih, ki se jim veke tako povesijo da težko gledajo pa še izgled obraza se spremeni. Če nočete izgledati utrujeno in žalostno, potem je ta zelo preprost in neboleč poseg res primeren za vas.

S staranjem se naše telo vedno spreminja in pri nekaterih zadevah res ne moremo nič, razen, da nam pomagajo strokovnjaki, tako je tudi z metodo, ki se imenuje blefaroplastika, ki pomaga odstraniti odvečno kožo z zgornjih in spodnjih vek. Ta metoda je preprosta operacija in se priporoča za vse štiri veke hkrati za najboljši možen učinek, ki je precej dolgotrajen.

blefaroplastika

Nekateri imajo pri tem težave tudi z obrvmi, ki se povesijo, vendar blefaroplastika ni metoda, ki bi zajemala tudi korekcijo obrvi ter celotnega čela, pomaga le pri nekaterih gubah okoli oči. Globoke gube in povešene obrvi ter podočnjake vam bodo pomagali razrešiti z drugo metodo, ki pa jo izvajajo vse isti strokovnjaki. Če ste navleičlani svojega novega ne preveč privlačnega in starega izgleda, potem je čas, da se odločite za korekcijo obraza, ki vas bo povsem pomladil.

Zopet boste nazaj dobili svoj pravi obraz, ako kot ste bili pred tem, ko se vam je koža povesila po obrazu. Blefaroplastika pa vam boi korigirala veke tako, da ne boste mogli verjeti, kako lepi ste pet.  Druga prednost pa je, da boste zopet jasno in razločno videli okoli sebe, brez da bi imeli prek oči zavese, ki vaš pogled povsem zakrivajo. Takrat je korekcija vek dejansko tudi nujna, drugače ne boste mogli videti.

Metoda je hitra in učinkovita ter povese neboleča. Po mini operaciji boste lahko odšli domov in uživali v svojem novem – starem izgledu, kot še nikoli.