Pravo varčevanje za vas

Dandanes je pomembno varčevanje denarja, saj izdelki, ki jih imamo sedaj v trgovinah postajajo vedno dražji. Zato varčevanje v skladih pomaga z majhnimi koraki zagotoviti uspešno pot do vašega cilja. To varčevanje vam zagotovi dolgoročno pri-varčevanje želenega zneska in višje odnose kot z varčevanjem na banki. Vendar to ni vse, prav tako lahko pa do svojih prihrankov dostopate predčasno že kar po šestih mesecih pričetka varčevanja. Varčevanje je primerno za vas in za vse vaše družinske člane  z finančnimi zmožnostmi, z odločitvijo enkratnega vplačila ali pa celo postopnega varčevanja z mesečnimi vplačili. Lahko pa, če ste finančno dovolj zmogljivi vplačate tudi več.

varčevanje

Podjetje Prva pravna založba vam ima na ponudbi tri različne sklade, ki jih upravlja zavarovalnica. Ti trije skladi so Prva delniška, Prva obvezniški in pa Prva varni, dvakrat letno pa lahko strategijo kar brezplačno spremenite po vaši želji, ali pa se odločite za lastno strategijo in sami določite kolikšen delež se bo v posamezni sklad nalagal. Priporočljivo je tudi del sredstev  naložiti v drugačne oblike varčevanja. Po desetih letih vsa privarčevana sredstva lahko črpate kar brez davka in dodatnih stroškov, vendar se upošteva datum sklenitve in datum vplačila zneskov. To zgleda tako, da naprimer, če varčujete v okviru zajemih skladov, lahko privarčevana sredstva brez davka črpate šele čez dvajset let od posameznih vplačil.

Varčujete lahko za več stvari kot so naprimer za otroke, aktivne počitnice, zase, za našo starost, da bo lepša, za novo hišo in za vse druge primere. Nikoli ne veste kaj se vam bo zgodilo, in kaj boste za to mogli narediti ali koliko plačati, zato je dobro, da si ustvarite svoj varčevalni sistem, ki bo ugajal vašim potrebam in osvojil vaša pričakovanja. Ne čakajte le do zadnjega možnega trenutka, ker takrat je že prepozno, ampak naredite spremembe takoj, ko se vam zdijo te potrebe.